Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("DIETETIC PRODUCT")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 630

  • Page / 26
Export

Selection :

  • and

FORMATION OF MAILLARD REACTION PRODUCTS IN PARENTERAL ALIMENTATION SOLUTIONSFRY LK; STEGINK LD.1982; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1982; VOL. 112; NO 8; PP. 1631-1637; BIBL. 26 REF.Article

LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS AS A DIETARY ADJUNCT FOR MILK TO AID LACTOSE DIGESTION IN HUMANS = LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS COMME ADDITIF DIETETIQUE DU LAIT POUR AMELIORER LA DIGESTION DU LACTOSE CHEZ L'HOMMEKIM HS; GILLILAND SE.1983; JOURNAL OF DAIRY SCIENCE; ISSN 0022-0302; USA; DA. 1983; VOL. 66; NO 5; PP. 959-966; BIBL. 23 REF.; 1 FIG./7 TABL.Article

ALTERNATIVE BACKWAREN - HERSTELLUNG UND QUALITAET. = AUTRES PRODUITS DE BOULANGERIE. FABRICATION ET QUALITE.SEIBEL W.1983; GETREIDE MEHL UND BROT (1972).; ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1983; VOL. 37; NO 1; PP. 7-13; BIBL. 42 REF.; 8 FIG./6 TABL.Article

LES COMPOSANTS DU LAIT DANS LES PRODUITS DIETETIQUESMANN E.1983; REVUE LAITIERE FRANCAISE; ISSN 0035-3590; FRA; DA. 1983; NO 420; PP. 51-53; BIBL. 29 REF.Article

OPTIMIERUNG DER BACKWARENQUALITAET = OPTIMISATION DE LA QUALITE DES PRODUITS DE CUISSONSEIBEL W.1982; GETREIDE MEHL BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1982; VOL. 36; NO 8; PP. 207-212; BIBL. 63 REF.Article

KAKAOGETRAENKE - DURSTLOESCHEND UND NAEHREND. = BOISSON A BASE DE CACAO RAFRAICHISSANTE ET NOURRISSANTELEHMANN G.1983; GORDIAN (1948); ISSN 0017-2243; DEU; DA. 1983; VOL. 83; NO 3; PP. 45-46; BIBL. 10 REF.; 1 TABL.Article

IMPORTANCE OF SENSORY EVALUATION IN THE STABILITY TESTING OF A MEDICAL FOODTHOMAS SM; CAPORASO F; MILLER GA et al.1981; J. FOOD SCI.; ISSN 0022-1147; USA; DA. 1981; VOL. 46; NO 2; PP. 435-439; BIBL. 22 REF.Article

PROTEIN QUALITY OF SUPPLEMENTS AND MEAL REPLACEMENTSMARABLE NL; HINNERS ML; HARDISON NW et al.1980; J. AM. DIET. ASSOC.; ISSN 0002-8223; USA; DA. 1980; VOL. 77; NO 3; PP. 270-276; BIBL. 24 REF.Article

LOW-SODIUM/HIGH-POTASSIUM FERMENTED SAUCES. = LES SAUCES FERMENTEES A FAIBLE TENEUR EN SODIUM ET A TENEUR ELEVEE EN POTASSIUMCAMIRAND W; RANDALL J; POPPER K et al.1983; FOOD TECHNOLOGY (CHICAGO).; ISSN 0015-6639; USA; DA. 1983; VOL. 37; NO 4; PP. 81-85; 4 P.; BIBL. 28 REF.; 3 TABL.Article

A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIET (CAMBRIDGE DIET) FOR THE TREATMENT OF DIABETIC-OBESE PATIENTSDI BIASE G; MATTIOLI PL; CONTALDO F et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 319-324; BIBL. 4 REF.Article

LA FABRICATION DE FROMAGE DU TYPE GOUDA A FAIBLE TENEUR EN MATIERE GRASSE ET A FAIBLE TENEUR EN MATIERE GRASSE ET EN SODIUMDELBEKE R; PEALINCK H; MARTENS R et al.1982; REV. AGRIC.; ISSN 0035-1296; BEL; DA. 1982; VOL. 35; NO 4; PP. 2717-2736; BIBL. 19 REF.Article

THE COPENHAGEN PLAFA PROJECT: A RANDOMIZED TRIAL OF GASTROPLASTY VERSUS VERY-LOW-CALORIE DIET IN THE TREATMENT OF SEVERE OBESITY (PRELIMINARY RESULTS)QUAADE F; BACKER O; STOKHOLM KH et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 257-261; BIBL. 4 REF.Article

Valeurs nutritionnelles des produits diététiques présents sur le marchéDUCHOSSOIR, Hélène; DUPUIS, Sophia; MASSEBOEUF, Nathalie et al.L' Information diététique. 2009, Num 4, pp 11-18, issn 0020-0034, 8 p.Article

Bio - Aktuelle lebensmittelrechtliche Aspekte und Entwicklungen = La notion de «biologique» : aspects réglementaires et développements récents = Bio - modern food law aspects and developmentsLANGGUTH, S.Getreide, Mehl und Brot (1972). 1988, Vol 42, Num 6, pp 188-190, issn 0367-4177Conference Paper

INVESTIGATIONS OF THE ALL-UNION DAIRY RESEARCH INSTITUTE ON WHOLE AND CANNED MILK PRODUCTSKOSTIN YI.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 7; PP. 387-389; ABS. GERArticle

EFFECT OF TWO COMMERCIAL DIETS ON EXPERIMENTAL ANIMALSBRAY GA; BRAY GH.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 273Article

OUTPATIENTS TREATMENT OF OBESITY WITH A VERY-LOW-CALORIE FORMULA DIETHICKEY N; DALY L; BOURKE G et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 227-231; BIBL. 4 REF.Article

THE HISTORICAL DEVELOPMENT, EFFICACY AND SAFETY OF VERY-LOW-CALORIE DIETSHOWARD AN.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 195-208; BIBL. 44 REF.Article

DIE STOFFWECHSELSPEZIFISCHEN WIRKUNGEN DES SCHMELZKAESES = LES ACTIVITES METABOLIQUES SPECIFIQUES DU FROMAGE FONDUWAGNER KH; WAGNER HERING E.1982; MILCHWISSENSCHAFT; ISSN 0026-3788; DEU; DA. 1982; VOL. 37; NO 9; PP. 533-537; ABS. ENG; BIBL. 8 REF.Article

PAINS AU GLUTEN ET PRODUITS HYPERPROTEIQUES ET HYPOCALORIQUESCALVEL R.1982; REV. FABR.; ISSN 0223-1077; FRA; DA. 1982; VOL. 57; NO 5; PP. 9-10Article

ELECTROCARDIOGRAPHIC ABNORMALITIES IN OBESE RATS FED A COMMERCIALLY AVAILABLE LIQUID PROTEIN DIETANDERSON YA; AHN PC; HEGARTY PVJ et al.1981; J. NUTR.; ISSN 0022-3166; USA; DA. 1981; VOL. 111; NO 3; PP. 568-578; BIBL. 33 REF.Article

LOW-CALORIE-FORMULA DIETS - ARE THEY SAFE.BAIRD IM.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 249-256; BIBL. 9 REF.Article

PROTEIN-RICH FOOD MIXTURES FOR FEEDING THE YOUNG IN EGYPT II-CHEMICAL AND BIOLOGICAL EVALUATION. = MELANGES ALIMENTAIRES RICHES EN PROTEINES POUR L'ALIMENTATION DES JEUNES ENFANTS EN EGYPTE. II. EVALUATION CHIMIQUE ET BIOLOGIQUEMORCOS SR; GABRIAL GN.1983; QUALITAS PLANTARUM. PLANT FOODS FOR HUMAN NUTRITION; ISSN 0377-3205; NLD; DA. 1983; VOL. 32; NO 1; PP. 75-81; BIBL. 17 REF.; 5 TABL.Article

DIE NEUE DIAET-VERORDNUNG UND KONSEQUENZEN FUER DEN HERSTELLER VON DIAETETISCHEN FEINEN BACKWAREN DIAETETISCHEN, SUESSWAREN UND DIAETBROT = LA NOUVELLE REGLEMENTATION DES PRODUITS DIETETIQUES ET CONSEQUENCES POUR LE FABRICANT DE PRODUITS DE PATISSERIE, DE CONFISERIE ET DE PAINS DIETETIQUESZEDDELMANN HV.1983; GETREIDE, MEHL UND BROT (1972); ISSN 0367-4177; DEU; DA. 1983; VOL. 37; NO 5; PP. 155-157; BIBL. 3 REF.Article

FATALITIES ON THE LIQUID-PROTEIN DIET: AN ANALYSIS OF POSSIBLE CAUSESFRANK A; GRAHAM C; FRANK S et al.1981; INT. J. OBES.; ISSN 0307-0565; GBR; DA. 1981; VOL. 5; NO 3; PP. 243-248; BIBL. 10 REF.Article

  • Page / 26